VirtualBox

VirtualBox voor Mac

Windows draaien op je Mac

Met de gratis applicatie VirtualBox boots je andere besturingssystemen na op je Mac. Zo simuleer je bijvoorbeeld Windows, Linux of een andere versie van Mac OS en werk je met programma's die voor deze platformen geschikt zijn. VirtualBox fungeert...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Degelijke installatiebegeleiding
  • Ondersteunt USB-verbindingen

TEGEN

  • Vertraagt je computer

Uitmuntend
8

Met de gratis applicatie VirtualBox boots je andere besturingssystemen na op je Mac. Zo simuleer je bijvoorbeeld Windows, Linux of een andere versie van Mac OS en werk je met programma's die voor deze platformen geschikt zijn. VirtualBox fungeert als beheerder van deze virtuele machines op je computer.

Het instellen van een virtuele machine is geen kinderspel, maar VirtualBox biedt perfecte begeleiding tijdens het configuratieproces. Het enige wat je naast het programma nodig hebt, is een aangepaste kopie van het gewenste besturingssysteem. Na een paar minuten klikken, beschik je over een secundair besturingssysteem dat in een apart venster binnen Mac OS draait.

Met VirtualBox maak je gemakkelijk meerdere virtuele machines aan en de applicatie slaat de status van het gesimuleerde systeem desgewenst op, waardoor je zogenaamde 'herstelpunten' creëert. Bovendien laat VirtualBox je mappen delen tussen je 'echte' en virtuele machine, waardoor je gemakkelijk bestanden tussen besturingssystemen uitwisselt.

VirtualBox is een fantastische oplossing als je ervan houdt om te experimenteren met andere besturingssystemen. Bovendien kun je ook zelf met deze software voor virtuele machines aan de slag, want het is een opensourceproject. Echte fans nemen ook een kijkje bij Virtual Box' collega Parallels Desktop.

Meeste downloads Personalisatie voor mac

VirtualBox

Download

VirtualBox 5.2.16

Beoordelingen about VirtualBox

Promotie×